Mobilă bucătărie la comandă

Funcțional. Personalizat. Ergonomic. Durabil.

Mobilier de bucatarie personalizat, cu gusturi alese

Într-un spațiu autentic ție, cu mobilă faină, dar mai ales funcțională. Gândită și croită pe dorințele tale de mișcare și depozitare a “efectelor speciale” de care ai nevoie ca să fii Chef sau fin degustător. Depinde de stare, depinde de pofte și gusturi cum vrei să te folosești de bucătăria ta. Cert e că noi putem să-ți facem o mobilă de bucătărie la comandă așa cum ai nevoie, 100% integrată în spațiul disponibil. Ne place ca toate ustensilele, aparatura și vesela să fie așezate acolo unde ai nevoie, fără a încărca spațiul. Promisiunea noastră este o mobilă de bucătărie funcționala, ergonomică și durabilă, adică perfect adaptată obiceiurilor tale de utilizare. Si foarte faină, desigur.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?